Kolme ihmeellistä ainetta

Tässä postauksessa kerronkin teille, kuinka paljon erilaisia terveysvaikutuksia näillä upeilla aineilla on meihin. Kyseessä on kookosöljy, omenaviinietikka sekä tietenkin kaikille tuttu vesi. Terveysvaikutukset ovat uskomattomia ja käyttömahdollisuudet melkeinpä rajattomia. Näillä aineilla pääset kohti terveellisempää elämää ja parempaa oloa.

kookos

Kookosöljy – monipuoliset käyttötavat

Kookosöljy on pompannut suureen suosioon viime vuosina, ja sitä voikin käyttää vaikka mihin. Sitä voi käyttää esimerkiksi ruoanlaittoon, ihon – ja hiustenhoitoon, aurinkovoiteena, deodoranttina ja moniin muihin tarkoituksiin. Ruoka ja leivonta saa kerralla terveellisemmän vivahteen, ja kookosöljyä voi käyttää esimerkiksi paistamisessa. Myös popcornit saa valmistettua itse terveellisemmin kookosöljyssä. Ihonhoidosa kookosöljy suojaa, hoitaa ja kiinteyttää ihoa. Hiuksia hoitaessa kookosöljyn voi jättää esimerkiksi yön ajaksi hiuksiin ja pestä aamulla pois. Kookosöljyä on mahdollista käyttää myös aurinkovoiteena, sillä se suojaa ja antaa kauniin rusketuksen.

omena

Omenaviinietikka – terveellinen eliksiiri

Kätevä omenaviinietikka sisältää vitamiineja, hivenaineita, aminohappoja, entsyymejä, happoa ja monia muita tarpeellisia ravintoaineita. Se muunmuassa hidastaa osteoporoosin kehittymistä, auttaa niveltulehduksiin, tappaa mikrobeja, pienentää syöpäriskiä, auttaa ruuansulatukseen, hoitaa ihoa ja parantaa myös muistin toimintoja. Omenaviinietikka on puhdas luonnontuote, ja sitä voi valmistaa myös helposti itse. Ihon kanssa omenaviinietikka on loistaa eliksiiriä, sillä se auttaa esimerkiksi ihon kutinaan ja palovammoihin. Myös laihdutuksen yhteydessä omenaviinietikan luonnolliset aineet polttavat ihonalaisia rasvasoluja sekä aktivoivat aineenvaihduntaa. Se auttaa vatsavaivoihin, helpottaa yskää ja kurkkukipua. Se puhdistaa myös elimistön ja vähentää selluliittia. Se myös poistaa soluista haitallisia ja myrkyllisiä aineita. Sillä on hoidettu reumatismia, sydänsairaudet, korkeata verenpainetta, verisuonihäiriöitä, tulehduksia ja monia muita.

vesi

Vesi – luonnon ihme

Vesi on ihmeitä tekevä neste, jota jokaisen tulisi juoda säännöllisesti. Se saa virkistymään sekä sisäisesti että ulkoisesti. Se edesauttaa aivojen toimintaa, ylläpitää energiatasoamme ja säätelee kehon lämpötilaa. Se kuljettaa myös ravintoaineita ja poistaa kuona-aineita. Veden riittävä juominen vaikuttaa positiivisesti ihon kimmoisuuteen sekä puhtauteen. Yleinen veden juonnin suositus on 1-1,5 litraa. Suomessa vesi on itsestäänselvyys, mutta se ei ole läheskään kaikkialla maailmassa. On siis hyvä oppia arvostamaan veden saatavuutta ja nauttimaan mitä parhaimmista sen tuomsita terveysvaikutuksista.