Täydellinen vaatekaappi

Yksi naisten ikuisuuskysmyksistä tulee olemaan, kuinka rakentaa itselleen täydellinen vaatevarasto? Minä olen onneksi päässyt asiassa jo melko pitkälle, sillä kun on tähän ikään ehtinyt, niin tuntee oman kroppansa ja tyylinsä melko hyvin. Enää ei oikeastaan tule ostettua yhtään virheostoksia, vaan jo kaupassa tietää, tuleeko vaatetta käytettyä, ja onko se omaa tyyliä ollenkaan. Toki välillä tulee ostettua niin sanottuja muotikuteita, joista tietää, että ne ovat yhden kesän ihme, mutta pääasiassa vaatekaappi on hyvä täyttää laadukkailla perusvaatteilla, jotka sopivat hyvin yhteen keskenään. bag

Mikä sitten on perusvaate? Perusvaate riippuu periaatteessa aivan käyttäjästään, mutta jotkut klassiset vaatekappaleet tulisi mielestäni jokaisen naisen kaapista löytyä. Niitä voi soveltaa sitten niin, että etsii juuri omaan tyyliinsä sopivat versiot perusvaatteeista.

  • Trenssi tai muu välikausitakki, joka sopii kaikkien vaatteiden päälle, itselläni on jo 20 vuoden ajan ollut Burberryn perinteinen trenssi. Se ei koskaan poistu muodista!
  • Muutama neutraalin sävyinen kauluspaita, tai vaihtoehtoisesti sifonkinen paita, jonka voi yhdistää joko hameeseen ja housuihin trenssi
  • Suorat, tummat housut, sekä hame. Alaosat, jotka ovat täydellisesti istuvia, ja niin neutraaleita, että ne voidaan yhdistää kaikkien muiden vaatekappaleiden kanssa, ovat jotain, mitä ei ole syytä unohtaa. Esimerkiksi laadukkaat suorat housut kestävät aikaa, ja ovat korvaamattomat monessa tilanteessa.
  • Luottolaukku. Kaikilla meillä on varmasti se yksi laukku, jota käytämme huimasti enemmän kuin muita asustevarastomme ihanuuksia. Yleensä tämä laukku on joko musta, tai vaihtoehtoisesti asun väripilkku, joka piristää jokaista arkisen tylsää asua. farkut
  • Täydellisesti istuvat farkut. Täydellisten farkkujen löytyessä tulee joskus väkisinkin sellainen olo, että niitä haluaa ostaa muutamat varastoon, sillä farkut eivät, ainakaan nykyaikana valitettavasti kestä käytössä montaa vuotta. Niiden käyttöikää voi kuitenkin lisätä melkoisesti sillä, että pesee farkkuja todella harvoin. Käytön jälkeen pelkkä tuuletus ja mahdollisten tahrojen poisto riittää mainiosti, sillä kangas menettää elastisuuttaan jokaisessa pesussa, ja jatkuvasti pestyt farkut alkavat helposti roikkua joko polvista, tai takapuolen kohdalta ikävästi. Pesussa ne menettävät myös huomattavasti väriä.
  • Mustat avokkaat. Osta kauniit korkokengät maltillisella korolla, joissa on mukava kävellä. Kun löydät omaan jalkaasi sopivan parin, millä jaksaa kävellä vaikka koko pitkän päivän, pidä niistä hyvää huolta! Hyvin huollettuina kengät voivat pysyä käyttökelpoisina jopa 5 – 10 vuoden ajan, riippuen tietysti siitä, miten usein niitä käyttää.