Tervetuloa!

Ensimmäinen blogi-postimme! Miettiessämme ensimmäistä puheenaihetta keskustelu kiihtyi entistäkin vauhdikkaammaksi, sillä paineet ovat kovat ensimmäiselle kirjoitukselle! Ajattelimmekin siis, ettemme valitse mitään syvempiä aiheita, vaan juhlistamme muotia ihan jo yleisesti! Tänä päivänä saamme nauttia muodista lehdissä ja mediassa, kun julkkikset aina Lady Gagaa myöten ihastuttavat, vihastuttavat ja provosoivat mielipiteitä pukeutumisesta. Sosiaalinen media, kuten Facebook ja Instagram, toimivat mahtavina kannustimina panostamaan tyyliin ihan arjessakin, kun ns. tavalliset ihmiset näyttävät uskaltavansa pukeutua!

On hienoa olla nainen, sillä naisten muoti ja pukeutuminen on hyvin monipuolista ja vain taivas on rajana asuja valitessa. Kannustammekin suomalaisia naisia rohkeaan pukeutumiseen, mutta tietenkin niin, että itsellä on hyvä olla. Me seuraamme muotia, mutta emme orjallisesti vaan oman maun mielessä pitäen. Muiden mielipiteillä ei kuitenkaan ole väliä, sillä kerranhan täällä vaan eletään. Joten jos haluan pitää kirkkaan neon-vihreitä haalareita yhdistettynä harmaaseen jakkuun, on minulla täysi oikeus siihen. Varsinkin Suomessa me olemme hyvin vapaita päättämään, mitä päällemme laitamme, riskinä on vain muutama kyseenalaistava katse bussissa työmatkalla.

Tässä vielä yhden tyyli-ikonin video juhlistamaan muotia! Madonna on ehdottomasti yksi hyvä esimerkki siitä, miten voi onnistua rohkeilla tyylivalinnoilla.