Aurinkolasit, jotka jokaisella tulee olla tänä kesänä

Taas on se aika vuodesta, kun ihana aurinkomme päättää vihdoin näyttäytyä pitkän talven jälkeen. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että ihomme lisäksi myös rakkaat silmämme tulee suojata. Mikset tekisi sitä samalla trendikkäästi? Listasimmekin teille aurinkolasimalleja, jotka tulee tänä keväänä olla jokaisen fashionistanin ostoslistalla.

Kissamaiset lasit

Kissamaiset aurinkolasit ovat ehdottomasti tämän kesän kuumin trendi! Kissamaiset lasit sopivat monenlaisille kasvonpiirteille, sillä ne kohottavat ilmettä. Trendiin on siten helppo lähteä mukaan, sillä tällä mallilla ei tarvitse pelätä ylilyöntejä. Parhaiten kissamaiset pokat imartelevat etenkin soikeita sekä pyöreitä kasvonpiirteitä, mutta myös kulmikkaat kasvot omaava henkilö voi kokeilla tätä pinnalla olevaa aurinkolasitrendiä. Suosittelemmekin ehdottomasti lisäämään nämä jännittävät kissamaiset lasit jokaisen ostoslistalle tänä keväänä!

kissamaiset lasit

Peilipintaiset lasit

Peilipintaiset aurinkolasit ovat tulleet jäädäkseen. Erityisesti värikkäät peililinssit ovat super trendikkäät tänäkin vuonna ja ne tuovat vahvasti mieleen 1990-luvun, jolloin ne olivat erityisesti pinnalla. Peilipintaiset lasit olivat muodissa myös viime vuonna, mutta niitä on näkynyt catwalkeilla myös tänäkin vuonna. Peilipintaiset lasit voivat olla pyöreän muotoiset, jolloin laseista tulee hieman hipihtävät tai vain taivas on rajana. Tärkeintä on, että peilipinta on niin vahva, että siitä voi jopa peilata itseään.

peilipintaiset lasit

Pilottimalliset lasit

Pilottimalliset aurinkolasit ovat aina varma valinta, sillä ne eivät mene varmaan koskaan pois muodista. Ray Banin pilottimalliset Aviator-lasit ovatkin yksi maailman tunnetuimpia laseja. Ray Ban on perustettu jo 80 vuotta sitten, vuonna 1937. Tuolloin lasit suunniteltiin alunperin lentäjille suojaamaan heidän silmiään, mutta sittemmin laseja on käytetty yleisesti niin vapaa-ajalla kuin urheilussakin. Ray Banin lasit ovat yksi maailman kopioiduimmista silmälasimalleista. Aviator-malli on aina klassinen ja laseja voi yhdistellä erilaisiin tyyleihin. Unisex-malliset Aviator-lasit käyvät hyvin myös miehille, joten esimerkiksi pariskunta voi vaihtelun vuoksi vaihdella keskenään aurinkolaseja.

Rayban pilottilasit