Kuusi vaatetta, jotka jokaisen naisen tulisi omistaa

Joillakin vaatekappaleilla ei voi mennä tyyli pieleen, vaikka olisi huono päivä, ja tuntuisi, ettei vaatekaapista löydy mitään päällepantavaa. Nämä olisikin hyvä löytyä jokaisen naisen vaatekaapista, sillä näitä vaatteita voi helposti yhdistellä toisiinsa. Monilla naisilla onkin joitain luottovaatteita, joita tulee käytettyä kaikista eniten, ja nämä todennäköisesti muuntuvat luottovaatteiksi sinunkin vaatekaapissasi!

Musta bleiseri

Tämä klassinen vaatekappale on helppo tapa luoda arkiseen tyyliin eleganssia. Tämän voi myös yhdistää monenlaiseen alaosaan, tilanteesta riippuen. Arkena se toimii vallan mainiosti farkkujenkin kanssa, kun taas juhlavimmissa tilaisuuksissa viot yhdistää sen joko mustiin, suoriin housuihin, tai hameeseen.

Raitapaita

Raitapaita on hyvin monikäyttöinen asuste. Se sopii vallan mainiosti arkikäyttöön. Se ei ole liian arkinen töihin, mutta ei myöskään liian juhlava ihan vain kotona käytettäväksi. Sen voi mukavasti yhdistää tuohon mustaan bleiseriin, mutta toisaalta sitä voi käyttää myös rennommankin alaosan kanssa, kuten urheiluhousujen kanssa! Valitse siis mieluisa väriyhdistelmä raitapaidallesi. Klassinen valinto on laivastonsinisillä ja valkoisilla raidoilla varustellu raitapaita.

Raitapaita on luottovalinta

Farkut

Tämä lienee sanomattakin selvää, että naisen, yhtä lailla kuin miehenkin, vaatekaapista on syytä löytyä yhdet hyvät farkut. Kannattaakin panostaa näiden ostamiseen, ja vaikka hinta voisi kertaostoksena kirpaista, kannattaa muista että hyvät farkut ovat jopa usean vuoden ostos. Varmista, että housut istuvat joka puolelta ja pyydä tarvittaessa myyjää avuksi!

Valkoiset tennarit

Nämä kengät on niin ikään helppo yhdistää monenlaiseen asuun! Siistit, valkoiset, kävelykenkämäiset tennarit sopivat nimittäin tyyliin kuin tyyliin! Vaatteista riippuen voit loihtia juhlallisen tyylin, mutta toisaalta rennommankin asun kanss anämä sopivat kuin nenä päähän!

Sifonkinen spaghettiolkaintoppi

Oli väri sitten musta, oranssi, tai jotain muuta, tälle vaatekappaleelle on varmasti käyttöä. Etenkin kokonaan yksivärinen toppi on helppo yhdistää moneen. Se käy mainiosti bleiserin alle farkkujen ja tennareiden kera! Näistä luottoasioista muodostuu siis helposti kokonainen asukokonaisuus!

Neuletakki

Bleiserin lisäksi on syytä löytyä rennompi neuletakki. Se on kätevä niin viileisiin iltoihin kesällä kuin välivaatetuksena talvella. Luottovärejä ovat melko luonnolliset värit, kuten beige, vaalenharmaa, tummanharmaa tai ruskea neule.