Meikkiä vai ei

makeup

Vaatemuoti vaihtelee aivan jatkuvasti ja siinä samalla suositut hiusvärit sekä meikkaustyylit. Millainen meikki on nyt muodissa, voiko töihin mennä ilman meikkiä. Tästä aiheesta lisää tässä postauksessa.

Jokainen on varmasti ainakin jonakin aamuna miettinyt, ”miksi minun täytyy käyttää näin paljon aikaa oman naaman kuntoon laittamiseen”. Monet myös miettivät, onko ok mennä töihin, jos naama ei ole laitettu? Näytänkö epäsiistille meikittä? Näihin kysymyksiin on takuulla molempia vastauksia. Mielestäni on jokaisen oma päätös haluaako meikata vai ei. Jotkut ihmiset saavat huomattavasti itsevarmuutta ehostamalla itseään, kun toiset taas tuntevat enemmän omakseen meikittömän naaman.

Meikkaus tyylejä on yhtämonta, kun on meikkaavia naisiakin. Jotkut naisita tykkäävät tehdä näyttäviä meikkejä niin, että jokainen näkee takuulla lopputuloksen, jotkut naiset taas suosivat enemmän kevyttämeikkiä korostamassa esimerkiksi silmienmuotoa ja peittämässä ihon pieniä virheitä. Viimeaikoina meikkirintamalla ehkä eniten huomiota ovat saaneet kauniin väriset huulet sekä huolitellut kulmakarvat. Jos sinusta tuntuu, ette osaa tehdä samalaista meikkiä, kun muut on internet ja youtube täynnä erilaisia opastusvideoita, jotka auttavat takuulla sinua pääsemään alkuun. Muista myös aina, että harjoitus tekee mestarin.

Lähiaikoina huulimeikki trendeissä on pyörinyt metalliset  sekä tummat sävyt unohtamatta melkein aina muodissa olevaa luonnollista nudea. Metallisuudella huulimeikissä nykypäivänä voidaan puhua aivan täysin hopeanvärisestä huulimeikistä tai ihan täysin glitterillä koristelluista huulista. Meikkitrendit keskittyvät siis pääasiassa näyttäviin huuliin esimerkiksi näyttävän silmämeikin sijasta. Suosituimpia huulimeikkibrändejä tällä hetkellä ovat NYX sekä MAC.

makeup1

Toisena suurena meikkitrendinä tulee kulmakarvat. Nykyään huulien lisäksi meikissä säväyttää myös kulmakarvat. Kulmakarvat halutaan nyt meikata tuuheiksi sekä paksuiksi. Lisäksi kulmakarvoista halutaan tehdä myös kaarevat. Monet myös tykkäävät meikata niinsanotut insta kulmakarvojenkin nimellä tunnetut kulmakarvat. Näillä kulmakarvoilla tarkoitetaan kulmia, joissa kulmien alkuosassa olevaa meikkiä häivytetään vaaleammaksi, jotta kulmat saadaan näyttämään liukuvärjätyille. Tästä meikki tyylistä on tullut suuri villitys ja kukaan on tuskin jättänyt huomaamatta kyseisiä kulmakarvoja kaupungilla kävellessään.

Jos sitten mennään silmämeikkiin, joka on tällä hetkellä jätetty muotimaailmassa hitusen pienemmälle huomiolle. Silmämeikissä suositaan kauniita rajauksia sekä aika luonnollisia nude luomivärejä. Eniten luomivärejä tällä hetkellä myy varmaan brändi nimeltä NAKED, sillä he ovat tuoneet markkinoille hyvin luonnolliset sävyt huikealla pigmentillä.

Toivottavasti tästä postauksesta oli jotakin iloa kaikille. Aina kuitenkin jokaisen tulee muistaa, että meikkitrendit vaihtelevat jatkuvasti ja jokaisella on oma tapansa ehostaa itseään. Näille omille tavoille tulisi antaa riittävästi kiitosta, sillä olemmehan kaikki erilaisia.