Rooman ostokset

Heippa, toivottavasti teidän viikko on ollut yhtä mukava kuin minun. Tätä viikkoa vielä mukavampi oli viime viikonloppu. Kävin nimittäin muutaman ystäväni kanssa viikonloppumatkalla Roomassa. Oli aivan loistava reissu! Sain ostettua ihania uusia laukkuja ja kenkiä. Jos en ole vielä kertonut, niin olen aikamoinen friikki, mitä tulee asusteisiin. Tiedättekö sen tunteen, kun laukkuja pursuilee jo ovista ja ikkunoista, mutta kun vastaan tulee uusi täydellinen yksilö, on saatava vielä yksi? Eikä se ikinä jää siihen yhteen.

Niin kävi minulle Roomassa muutamankin yksilön kohdalla. Ostin esimerkiksi Pradan upean tummansinisen laukun. Olen siihen niin rakastunut, että käytin sitä tällä viikolla joka päivä! Uskomatonta, sillä yleensä käytän samaa laukkua korkeintaan kahtena päivänä samalla viikolla. Minkäs teet, kun laukku on vaan niin kaunis. Pradan laukun lisäksi mukaan tarttui esimerkiksi Michael Korsin sandaalit, jotka ovat täydelliset kesää ajatellen. Jos ei kesää Suomeen saada, niin onneksi olen varautunut, ja varannut pari matkaa kesälle. Ei sitten tarvitse täällä Suomessa sateessa istua koko aikaa.

Roomassa oli aivan mahtavat ostosmahdollisuudet. Löytyi katuja, jotka ovat päästä päähän täynnä merkkiliikkeitä, sekä suloisia pikkuputiikkeja, joista saattoi löytyä vaikka mitä erikoisia vaatekappaleita. Totta kai Roomassa on myös paljon ketjuliikkeitä, kuten H&M, sekä Mango, ja Zara. Paras tapa tehdä asukokonaisuudesta tyylikäs on omasta mielestäni yhdistelemällä halpoja ja kalliita vaatekappaleita toimivaksi asuksi. Niin saa kokonaisuudesta mielenkiintoisen.