Uudet tuulet puhaltavat

Viimeksi kerroin teille kukoistavasta rakkaudestani, mutta tällä kertaa voisin jatkaa hieman eri aiheella. Se tuottaa mahdollisesti pettymyksen joillekin lukijoistani, mutta satun olemaan kiireinen nainen, ja minulla on elämässäni niin paljon muitakin asioita, joita haluan jakaa kanssanne, joten toivottavasti ymmärrätte. Lupaan kuitenkin, että tulette takuuvarmasti vielä kuulemaan lisää, tästä mystisestä italialaismiehestä, heti lähiviikkojen aikana. Minulla on nimittäin matka Italiaan jo varattuna odottelemassa, mutta ei siitä nyt sen enempää.

Tällä hetkellä minulla on eräs todella jännittävä projekti aluillaan, ja olen siitä itsekin todella innoissani. Heti kun sain varmuuden asiaan, halusin ehdottomasti tulla ensimmäisenä kertomaan projektista teille, rakkaat lukijani. Olen saanut uuden työpaikan, osa-aikaisen tosin vain, joten en lopeta nykyisessä työpaikassani, mutta tämä työ tulee siihen rinnalle. Minulla on ilo ilmoittaa, että minut on valittu uuden muotilehden kolumnistiksi. Joka kuukausi tulen kirjoittamaan oman tekstini, joka julkaistaan aikakauslehdessä, jonka nimeä en valitettavasti voi vielä kertoa, sillä ensimmäistä numeroa ei ole vielä julkaistu. Kerron kuitenkin heti kun pystyn, jotta tekin pääsette lukemaan ensimmäisen kirjoitukseni. On sanomattakin selvää, että olen erittäin innoissani kyseisestä pestistä. Rakastan kirjoittamista niin todella paljon, ja se, että minun tekstejäni tullaan julkaisemaan ihan oikeassa lehdessä, vieläpä muotilehdessä, on aivan mahtavaa. Riemunkiljahduksilta ei ole voinut viime aikoina välttyä meillä kotona, eikä varmaan naapuritkaan.

Viime viikot ovat olleet erittäin kiireisiä sen vuoksi, että olemme valmistelleet kolumnia, ja minun on monesti pitänyt käydä toimistolla tarkistuttamassa tekstiä, jota olemme yhdessä käyneet läpi, ja valmistelleet. Yksi päivä viime viikolla, pääsin jopa valokuvastudioon, ja minut meikkasi ja hiukseni laittoivat kauneusalan ammattilaiset. Sitten minusta otettiin ihana kuva, joka tulee kolumnini viereen joka kuukausi. En olisi voinut olla tyytyväisempi lopputulokseen, niin onnistunut siitä tuli. Kyllä se vaan on totta, että ammattilaismeikkaajat– ja kampaajat saavat aikaan ihmeitä! Asun kuvaa varten, valitsin ihan itse. Pukeutumisessa en ole oikeastaan koskaan, muiden mielipiteitä kuunnellut. Se on myös osa imagoani ja kolumnia, että olen valinnut asun kuvaan, ihan itse.