Kaksi tyylikästä kesävarustetta

Joka vuosi erilaiset tyylit ja trendit vaihtelevat, ja etenkin kesää kohti ihmiset haluavat enemmän kiinnnittää huomiota pukeutumiseensa. Vihdoin on tarpeeksi lämmin käyttää kivoja ja tyylikkäitä kesähepeneitä, tai ainakin jotain muuta kuin talvitakkia. Talvella kun ainakin päällysvaatteemme ovat monesti samat, lähinnä siitä syystä ettei ole varaa tai järkeäkään ostaa useampaa talvitakkia. Kesällä sen sijaan valinnan varaa vaatteiden suhteen voi olla enemmän, ja on kiva miettiä, mitkä olisivat tänä vuonna trendikkäät ja mukavat vaatteet. Tällä kertaa kerrommekin kaksi tämän kesän varmaa trendiä, jotka toimivat niin tilanteessa kuin tilanteessa. Nämä ovat erittäin mukavat päällä, ja toimivat niin toimistolla, ravintolassa kuin rannalla ja yöelämässäkin.

Olkaimettomat puserot

Yksi ehdoton tämän vuoden trendeistä on olkapäät paljastavat puserot. Joissakin malleissa on spaghettiolkaimet, kun taas joissain ei ole olkaimia ollenkaan. Tarvitsetkin siis olkaimettomat rintaliivit, jos vaatekaapistasi ei näitä vielä löydy. Näitä ihania, olkaimettomia puseroita on sekä löysiä ja tiukkia malleja, sekä lyhyillä että pitkillä hihoilla. Etenkin löysä mallin on erittäin muakva päällä ja mikä parasta, se myös näyttää erittäin hyvältä. Monenväriset kukkakuosit ovat myös suosittu kuvitus näissä rennon tyylikkäissä paidoissa. Oli paita sitten yksi- tai monivärinen, nyt on syytä hankkia omasi! Paidan voi yhdistää vallan hyvin virallisempaan, juhlavampaankin tyylin, kuin myös rennompaan lookkiin. Paita sopii hyvin jopa rantavarusteena vaikkapa bikinien ja farkkushortsien kanssa. Olkaimettomien toppien lisäksi kesän kuuma trendi ovat samaa mallia toteuttavat mekot.

Kaunis olkaimeton puseroKesän muotipaita

Leveälahkeiset housut

Kyllä, luit aivan oikein, leveälahkeiset housut tekevät paluutaan muodin pariin! Ei sentään ole kyse leveälahkeisista farkuista, vaan mukavan tyylikkäistä kangashousuista! Ehkäpä ihaninta näissä kahdessa kesän trendivaatteessa on se, että ne ovat erittäin mukavat päällä! Nämä leveälakeiset housut näyttävät melkeinpä pitkältä hameelta, jos lahkeet ovat oikein leveät. Etenkin mustat leveälahkeiset housut on helppo yhdistää tyylikkään klassiseen toimistolookkiin. Kuviolliset pöksyt sen sijaan ovat kesäisemmät, ja ne ovat mukavan viileät myöskin kesähelteillä. Nämä housut sopivat hyvin vaikkapa valkoisen T-paidan kanssa. Toisaalta löysän alaosan kanssa passaa varsin hyvin tiukka yläosa, joten aamuisen vaatekriisin sijaan voit kiskaista vain mustan tavallisen topin näiden tyylikkäiden, katseita kääntävien housujen kanssa!

Kesän trendihousut