Miesten vaatteet, jotka pukevat myös naisia

Olet varmaankin ollut tilanteessa, kun aamulla on hirveä vaatekriisi, etkä löydä omasta kaapistasi mitään mukavaa ja tyylikästä. Hetkiä, jolloin tekisi mieli pukea päälle vain huppari poikaystävän vaatekaapista eikä välittää miltä näyttää. Tämä ei välttämättä aina olekaan huono vaihtoehto, sillä tällainen tyyli voi jopa pukea sinua! Itse asiassa monet rennot ja mukavat miesten vaatteet voivat näyttää jopa paremmalta naisten päällä kuin niiden alkuperäisellä omistajalla! Valikoimmekin muutaman vaatteen tähän, mitkä toimivat vallan hyvin naisellakin!

Flanellipaita solmittu

Kauluspaita

Tämä voi kuulostaa yllättävältä, mutta kuuntelehan, miten saat oikein hyvin stailattua kauluspaidat juuri sinulle sopivaksi. Varmistahan kuitenkin poikaystävältäsi, että tästä ei tule tappelua, kun valtaat luvatta hänenkin vaatekaapin!

Ensinnäkin, tämä kikka onnistuu niin perinteisemmilläkin kauluspaidoilla kuin flannellisillakin. Tavallinen kauluspaita toimii vallan mainiosti, jos se on hieman löysähkö ja pitkä. Voitkin sitoa sen alaosasta solmulle, jolloin siitä tulee lyhyempi ja tiukempi. Esimerkiksi perinteinen vaaleansininen kauluspaita toimii upeasti, niin brunetella kuin vaaleaverikölläkin! Voitkin yhdistää tähän asuun vaikkapa farkut tai mustat farkut! Jos haluat vielä hieman persoonallisemman tyylin, voit käyttää vaikkapa korkeavyötäröistä hametta! Mukavaa kontrastia tähän poikaystävätyyliin tuovat korut, sekä korkeat korot! Lisää siis kaulakoru ja rannekoru, niin tyyli muuntuu heti huomattavasti feminiinisemmäksi!

Tämä tyyli toimii myöskin flanellisella ruutupaidalla hyvin. Toki tyylistä tulee silloin hieman erilainen, mutta oikein hyvin arkiasusteeksi sopiva. Jos et halua solmia tätä cowgirl -tyylisesti, voitkin jättää sen vain auki. Etenkin jos paita on pitkä, se näyttää erittäin hyvältä myöskin aivan normaalisti käytettynä. Voitkin käyttää sitä tunikamaisena asusteena. Toki tämä on rennompi tyyli, ja sen voi yhdistää vaikkapa tennareihin ja deniminsinisiin farkkuihin.

Huppari

Toinen erittäin mukava valinta, minkä voit luvan kanssa napata poikaystäväsi kaapista, on huppari. Oli se sitten vetoketjullinen tai enemmän collegepaitamallinen, näyttää se todennäköisesti hyvältä myös sinun päällä. Ja mitä löysempi huppari on, sitä parempi! Toki jos haluat pukeutua arkena ja julkisesti klassisemmin tai hienostuneemmin, voit jättää tämän mainioksi kotiasuksi., mikä on ihana vetää päälle pitkän päivän jälkeen.

T-paitaT paita miesten

Hupparin tavoin myöskin löysät T-paidat toimivat näppärästi. Voit yhdistellä ja käyttää niitä samalla tavoin kuin Flanellipaitojakin: joko sitomalla ne hieman lyhyemmäksi tai käyttämällä tunikana. T-paidat saat stailattua tyttömäiseksi, kun teet jommallekummalle sivulle solmun. Erilaiset isot T-paidat monenlaisin brändein ja kuvioin ovatkin muodissa nyt. Useimmiten tyylien kanssa käy niin, että ne tulevat uudelleen muotiin vuosien saatossa. Aina ei siis tarvitsekaan sännätä kauppaan ostamaan uusimpia vaatteita ollakseen muodissa, vaan voit sukeltaa vaikkapa äitisi vaatekaapille ja löytää jotakin yllättävänkin tyylikästä sieltä!

Löysät farkut

Boyfriend malliLopuksi haluaisimme lisätä listalle vielä yhdet housutkin, nimittäin farkut. Näiden kanssa voi olla hankala löytää hyvää istuvuutta, etenkin jos ne ovat myöskin vyötäröltä hyvin löysät. Olet varmaankin törmännyt monissa vaatekaupoissa boyfriend -mallisiin farkkuihin, joka tarkoittaa luonnollisesti juurikin näitä löysästi istuvia farkkuja. Mutta miksi ostaisit näitä naisten osastolta boyfriend -mallisena, kun voit oikeasti käyttää poikaystäväsi farkkuja, tai pöksyjä mitkä löytyvät vaikkapa kirpputorilta. Joidenkin korvaan tämä saattaa särähtää, mutta nykyään nämä toimivat oikein muodikkaasti myös korkokenkien kanssa, sillä tämä suuri kontrasti tuokin tyylikkyyttä.

Tässä siis muutama esimerkki, miten jopa miehen vaatekaapista voi saada tyylikkään naisellisen asun luotua. Voitkin soveltaa näitä oman tyylisi mukaan, ja luoda juuri sellaisen kokonaisuuden kuin itse haluat. Tietenkään kaikkia näitä neuvoja ei tarvitse hyödyntää, mikäli ne eivät tunnu omilta. Vaikkakin, välillä kannattaa uskaltautua oman tutun ja turvallisen ulkopuolelle, myöskin tyylin suhteen -näin voit löytää jopa uuden lempityylin!