Kevään pukeutuminen

Kun kevät on vihdoin tänne Suomeenkin saapumassa, ajattelin, että olisi sopiva aika kirjoittaa muutama sana kevään pukeutumisesta. Minulla hankintalistalla on tänä keväänä uusi kevättakki. Olen miettinyt, kannattaisiko ostaa ennemmin perinteisempi trenssi, vai pitäisikö räväyttää, ja hankkia jotain ihan muunlaista.

takki   takki2   takki1   takki4   takki3

Myös monenlaisille bleisereille ja jakuille on käyttöä, kun kevät pääsee pidemmälle. Itse tykkään pitää myös kirkkaanvärisiä vaatteita, ja värikäs jakku yhdistettynä mustiin housuihin ja valkoiseen paitaan on yksinkertaisuudessaan todella tyylikäs asukokonaisuus. Omasta mielestäni värejä pitää ehdottomasti olla pukeutumisessa, mutta ei liikaa. Värikkään bleiserin, tai vaihtoehtoisesti vaikka laukun tai kenkien yhdistäminen muuten aivan neutraalin väriseen asuun toimii aina.

Tällä hetkellä ulkona on kuitenkin vielä sen verran kylmä, että täytyy käyttää hieman paksumpaa takkia, joten olen ajattelut valita trenssin tapaisen takin tai hieman paksumman takin väliltä. Trenssin alle voi pukea esimerkiksi paksun neuleen, niin se alkaa olla jo sopivasti tähän säähän. Toisaalta jos valitsisi hieman paksumman takin, niin sen alla olevat vaatteet pystyisi pitämään keväisempinä, ja villapaidat voisi heittää kaapin pohjalle odottamaan syksyä. Valintoja on siis edessä.

diorViime päivinä olen nauttinut keväisestä auringosta täysin siemauksin, ja huomannut samalla, että muutaman vuoden vanhat Diorin aurinkolasini vetelevät viimeisiään, sillä UV-filtterit linsseissä ovat huonontuneet ja pahasti. Täytyy myöntää, että onhan niitä tullut käytettyäkin, ja viime syksyinen matka Dubaihin teki myös tehtävänsä aurinkolaseille. Silmien suojaaminen, etenkin kun ollaan jo tässä iässä, on hyvin tärkeää. Sen takia pitäisikin ostaa uudet aurinkolasit. Shoppailua on luvassa, mutta siitähän minä pidän! Ensi viikko tulee olemaan minulla hyvin kiireinen, mutta jospa jossain välissä, tai viimeistään viikonloppuna ehtisin hieman kaupoille. Toivottavasti mahdollisimman pian. Hyvää kevätpäivää myös sinulle!